Seçime 2 gün kala açıkladı: Muharrem İnce son dakika duyurdu! Tarafını açıkladı

Seçime 2 gün kala açıkladı: Muharrem İnce son dakika duyurdu! Tarafını açıkladı
28 Mayıs seçime artık sayılı günler kala Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk turunda seçimden çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den son dakika açıklama geldi. İnce, yaptığı açıklamasında seçimlerin 2. Turunda nasıl bir taraf sergileyeceğini açıkladı. Detaylar haberimizde

14 Mayıs seçimlerinden çekilen İnce dikkat çeken bir paylaşım yapıt. Hiçbir adayı desteklememe kararı alan Muharrem İnce yaptığı açıklamasında, “Herkesi üçüncü yola; akla, adalete ve ahlaka çağırdık, fettan sesimizi kıstı, duyulmadık. Vazgeçtik mi? Asla! Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, 'İçimizde Cumhuriyetin neşesi' ile yollara düşüyoruz" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN AÇIKLANDI

14 Mayıs seçimleri için adaylığını açıklayan ancak daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı adaylığını çekildiğini açıklayan Muharrem İnce, 2. tur seçimlerine 2 gün kala sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı.

"AHLAKA ÇAĞIRDIK, FETTAN SESİMİZİ KISTI"

İnce yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Biliriz ki; fitne zamanı oturan, ayakta durandan; ayakta duran, yürüyenden; yürüyen koşandan hayırlıdır. Yaylarımızı kırdık, kirişlerimizi parçaladık, kılıçlarımızı taşa vurduk. Ölen olduk, öldüren olmadık. Halkımıza yalan söylemedik, hileye başvurmadık. Terör örgütlerinin hain planlarına karşı dik durduk, boyun eğmedik. Herkesi üçüncü yola; Akla, Adalete ve Ahlaka çağırdık, fettan sesimizi kıstı, duyulmadık. Vazgeçtik mi? Asla! Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, !İçimizde Cumhuriyetin neşesi! ile yollara düşüyoruz”

2 TARAFI DA DESTEKLEMEYECEKLER

Memleket Partisi, yaptığı açıklamasında 2. tur seçimlerinde iki adayı da desteklemeyeceğini duyurdu.