Seçimde belirleyici olacaklar: ATA İttifakı üyesi açıklandı! Gönlümüzden Millet İttifakı geçiyor

Seçimde belirleyici olacaklar: ATA İttifakı üyesi açıklandı! Gönlümüzden Millet İttifakı geçiyor
Seçimlerin ikinci tura kalması ile birlikte hem Cumhur hem de Millet İttifakı’nda işler iyice hızlandı. ATA İttifakı içerisinde seçimlere giren Adalet Partisi tarafından önemli bir açıklama geldi. Zafer Partisi adına konuşmayacağını ancak gönüllerinden Millet İttifakı’nın geçtiğini belirtti.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Zafer Partisi adına konuşamam ama biz ehveni şer de olsa gönlümüz Millet İttifakı'ndan yana" dedi. İşte detaylar!

ATA İttifakı içerisinde yer alan Adalet Partisi tarafından seçimin ikinci turuna ilişkin önemli bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemekten yana olduklarını söyledi.

ZAFER PARTİSİ ADINA SÖYLEMEDİ

Konuya ilişkin Gazeteci Gürkan Hacır, Twitter hesabı üzerinden Vecdet Öz’ün Zafer Partisi adına konuşmadığının da altını çizdi.

GÖNLÜMÜZ MİLLET İTTİFAKI'NDAN YANA

Hacır Twitter’da yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İlk turdan herkesin gereken dersi çıkarmış olması lazım. Protesto oyları bizde toplandı. Zafer Partisi adına konuşamam ama biz ehveni şer de olsa gönlümüz Millet İttifakı'ndan yana"

Resmi olarak açıklanmayan sonuçlara göre Sinan Oğan yüzde 5,17 oranında oy alırken, Milletvekili seçimlerinde Zafer Partisi ve Adalet Partisi’nin oyu yüzde 2,44 oldu.