Seçim sonuçları hakkında CHP'den flaş açıklama! Saat 19:00 mesajı verildi: Kazanacağız denildi

Seçim sonuçları hakkında CHP'den flaş açıklama! Saat 19:00 mesajı  verildi: Kazanacağız denildi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, sandıklar kapandıktan sonra açıklamalarda bulundu ve saat 19:00'da yapacakları açıklamanın beklenmesi gerektiğini bildirid.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, oy sayım işlemlerinin devam ettiği sırada ekran başına geçti ve "Sandıkları korumaya devam" mesajı verdi. Öztrak açıklamalarında parti örgütlerinin görevlerinin başında olduğunu ifade etti.

SAAT 19:00'I BEKLEYİN 

Öztrak açıklamalarında sandık başındaki görevlilere teşekkürlerini iletti ve saat 19:00'da yapacakları açıklamanın beklenmesi gerektiğini ifade etti. 

YAPILAN AÇIKLAMA 

Öztrak seçimlerin en kritik aşamasında olunduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Birleştirme tutanaklarını takip edeceksiniz, ve ıslak imzalı tutanakları Genel Merkezimize hızla ulaştıracaksınız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevinizin başından ayrılmayacaksınız.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ikinci tur oy verme işlemi tamamlandı. Sandık başına giden ve bu seçimi bir demokrasi şenliğine çeviren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu seçimde görev alan polisimize, jandarmamıza ve diğer kamu görevlilerine de teşekkür ediyoruz.

"TAKİP EDİP ÖNLEYECEKSİNİZ"

Şimdi seçimin en kritik aşamasındayız. Oylara, oy çuvallarına, ıslak imzalı tutanaklara sahip çıkacağız. Sandık görevlilerimize ve müşahit arkadaşlarımıza özellikle görevlerini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceksiniz.

Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacaksınız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceksiniz, ve ıslak imzalı tutanakları Genel Merkezimize hızla ulaştıracaksınız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevinizin başından ayrılmayacaksınız.

"BU AKŞAM HIZLA BELLİ OLACAK"

Sandık başında görevli arkadaşlarımız, müşahitlerimiz, üstün bir sorumluluk anlayışıyla, görevlerini sürdürüyorlar.

Biz de genel merkezimizde kurduğumuz veri sistemiyle sandık sonuçlarını takip ediyoruz. Üstüne basa basa söylüyorum. Milletimizin iradesini sonuna kadar koruyacağız ve kazanacağız. Sadece iki adayı oyladığımız için sonuçlar bu akşam hızla belli olacak."