Seçim sonrası konuştu: Sinan Oğan’dan dikkat çeken çıkış! Alçakça yapılmış..

Seçim sonrası konuştu: Sinan Oğan’dan dikkat çeken çıkış! Alçakça yapılmış..
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimden sonra konuştu. O görüntülere resmen ateş püskürdü! İşte detaylar..

Oğan, Külliye’deki zafer kutlamasında HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile el ele olduğu fotoğrafı alıntılayarak, “Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?" ifadelerini kullandı.

HALKI SELAMLADILAR

Dün tüm Türkiye sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kere daha önde gelerek seçimi kazandı. Zafer sonrasında Külliye’de vatandaşların karşısına çıktı. Liderlerle birlikte el ele verip halkı selamlarken Sinan Oğan’ın yanında DSP Lideri Önder Aksakal ile el ele verdi.

"ALÇAKÇA YAPILMIŞ BİR MONTAJ GÖRÜYORUZ"

Söz konusu paylaşımı alıntılayan Oğan, "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?" ifadelerini kullandı.