Sandıklar kapandı! YSK'dan seçim sonuçları hakkında açıklama yaptı: Flaş bir açıklama yapıldı

Sandıklar kapandı! YSK'dan seçim sonuçları hakkında açıklama yaptı: Flaş bir açıklama yapıldı
YSK Başkanı Ahmet Yener, seçim sandıklarının kapanmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yener açıklamalarında şu ana kadar yansıyan ve etkisi olan olumsuz bir durum olmadığını ifade etti.

YSK Başkanı Yener sandıkların kapanmasının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Yener açıklamalarında şu ana kadar yansıyan ve etkisi olan olumsuz bir durum olmadığını ifade etti.

Ayrıca Yener açıklamalarında seçimlere sağ duyu ile katılım gösteren seçmenlere, adaylara, siyasi partilere ve parti temsilcilerine, personele, sandıklarda görev alan tüm görevlilere ve bu süreçte ilgili olan bakanlıklara ve STK'lara teşekkürlerini iletti.

YAPILAN AÇIKLAMA

YSK Başkanı Yener açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Şu ana kadar yansıyan ve etkisi olan olumsuz bir durum olmamıştır. Seçimlere sağ duyu ile katılım gösteren seçmenlere, adaylara, siyasi partilere ve parti temsilcilerine, personelimize sandıklarda görev alan tüm görevlilere ve bu süreçte bizimle birlikte olan ilgili bakanlıklarımıza, STK'larımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerin Türk milletine ve demokrasisine hayırlı olmasını diliyorum"