Sakarya'da Alkollü Eğlence Mekanından Çıkan Adam Bıçaklanarak Öldürüldü!

Sakarya'da Alkollü Eğlence Mekanından Çıkan Adam Bıçaklanarak Öldürüldü!
Sakarya'nın Geyve ilçesinde alkollü bir mekandan çıktıktan sonra aracının önünde bıçaklanarak öldürülen Erkan Arman'ın cinayetiyle ilgili 1 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Cinayetin detayları haberimizde.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde 22 Şubat tarihinde meydana gelen olayda, 52 yaşındaki Erkan Arman alkollü bir eğlence mekanından çıktıktan sonra aracının önünde hareketsiz şekilde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Arman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan otopsi sonucunda Arman'ın bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayetin Şüphelisi Tutuklandı!

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında K.A. ve S.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında K.A. "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Geniş Çaplı İnceleme Başlatıldı!

Cinayetin azmettiricisi olduğu düşünülen H.B. isimli şüpheli Muğla'nın Bodrum ilçesinde saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. U.Y. ve Ü.T. isimli kişiler ise H.B.'ye yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

Olayla İlgili Detaylar!

Edinilen bilgilere göre, Arman alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra bir süre aracında oturdu. Daha sonra araçtan inerek aracın önüne geçtiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Polis Olayla İlgili Görgü Tanığı Arıyor!

Polis ekipleri, olayı gören veya duyan vatandaşlardan ihbarda bulunmalarını rica etti. Cinayetin aydınlatılması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.