Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! Ramazan ayında pide fiyatları ne kadar olacak?

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! Ramazan ayında pide fiyatları ne kadar olacak?
Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesinin fiyatları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ramazan ayında pide fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu.

Ramazan ayına az bir süre kalan vatandalar da bu sene Ramazan pidesi fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Konuyla ilgili Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesi fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Ramazan ayında pide fiyatları ne kadar olacak?

Ramazan ayına sayılı günler kalan Ramazan pidesi fiyatları da sorgulanmaya başladı. Konuyla ilgili Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı tarafından bir açıklama geldi. Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan ayında pide fiyatlarının ne kadar olacağını ve gramını açıkladı. Geçtiğimiz sene 250 gramlık bir Ramazan pidesi 5 TL’den satışa çıkarken, bu sene kaç TL’den satışa çıkacağı merak konusu oldu. Peki, bu Ramazan’da pide fiyatları ne kadar olacak?

Balcı açıklama yaptı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Geçtiğimiz sene 250 gramlık Ramazan pidesi 5 TL’den satışa çıkarken, bu sene 300 gramlık bir Ramazan pidesinin 10 TL’den satışa çıkacağını duyurdu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu sene Türkiye genelinde azami uygulanacak fiyat, 300 gramı 10 TL olarak uygulanacaktır, kilogram fiyatı 33 TL. Yaklaşan Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ekmek fiyatında bir değişiklik yok, ülke genelinde ekmek 5 TL, gündemimizde ekmek fiyatında bir değişiklik bulunmuyor” şeklinde konuştu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın açıklamasına göre ekmek fiyatlarında bir değişiklik olmayacak.