O markette ayçiçek yağında dev indirim! Kampanya bitmeden acele edin!

O markette ayçiçek yağında dev indirim! Kampanya bitmeden acele edin!
Fiyatları sebebiyle marketlerin indirim kataloğunun vazgeçilmezi olan ayçiçek yağlarında yeni bir kampanya başlatıldı. Yeni kampanya ile birlikte ayçiçek yağıfiyatlarında düşüş görüldü. Gelen indirim ile birlikte stoklar tükendi. İndirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları gündem oldu. İşte tüm detaylar…

Enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ile birlikte vatandaşlar geçim sıkıntısı çekerken temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Vatandaşın alım gücünde olan düşüş ile birlikte marketler yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. 

Ayçiçek yağında indirim

Ayçiçek yağı üzerinde yapılan indirimler sonrası vatandaşlar o markete akın etti. Tüketicilerin övgüyle bahsetmiş olduğu Komili ayçiçek yağına gelen indirimden memnun oldu. Ülkemizde en bilinen ya markalarından biri olan Komili ayçiçek yağı piyasada 154 TL’ye kadar satışa sunuluyordu. Migros marketin yapmış olduğu indirim ile birlikte 5 litre Komili ayçiçek yağının fiyatı 133 TL’ye kadar geriledi. Markette onların da yerini alan indirimle ayçiçek yağı stokları tükenmek üzere.

Marketlerde gelen zamlar ile birlikte vatandaşlar indirimli ürün almanın yollarını arıyor. Marketler özellikle de temel geçim kaynağı olan ayçiçek yağı gibi ürünlerde kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İndirimler vatandaşlar tarafından çok yakından takip ediliyor.

Komili yağ indirimi

Ayçiçek yağlarını yapılan indirimler sonrası vatandaşlar marketler akın etti. Komili ayçiçek yağına gelen indirim dikkat çekti. Ülkemizde en sık kullanılan ya markalarından birisi olan Komili ayçiçek yağı indirim ile birlikte reyonlarda yer aldı. Açıkken üzerinde belirtilen indirim oranı 5 litrelik ayçiçek yağı için 133 TL’ye kadar düştü.

Migros’tan yeni kampanya

Migros yapmış olduğu indirimler ile hız kesmeden vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Migros’un yapmış olduğu yeni yağ indirimi ile birlikte vatandaşlar marketlere akın etti. Tüketicileri sevindirmek üzere yapılan ayçiçek fiyatlarındaki kampanya ile stoklar tükendi. En çok tüketilen markalardan biri olan Komili ayçiçek yağının 5 litresi yalnızca 133,90 TL’ye satılacak. Yapılan indirim ile birlikte vatandaşlar uygun fiyata ayçiçek yağı alabilecek. Migros farklı kampanyaları da duyurmaya devam ediyor.