MSB'den kara haber geldi! Şehidimiz var: Şehidimizin kimliği de açıklandı

MSB'den kara haber geldi! Şehidimiz var: Şehidimizin kimliği de açıklandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), acı bir haberle ülkeyi sarstı. Bir askerimizin şehit olduğu duyuruldu.

MSB'nin yaptığı açıklamada, Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazası sonucunda şehit olduğu bildirildi.

MSB'den yapılan açıklamada, yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olduğu ifade edildi. Bu acı haber ülke genelinde derin bir üzüntüye sebep oldu.

MSB ve Bakan Güler'den Taziye Mesajları

MSB, şehit haberiyle ilgili olarak açıklama yaparken, aynı zamanda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, şehidin 23 Mart 2024 tarihinde vefat ettiğini belirterek, kahraman şehide Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, şehidin ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile millete başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Şehidin Anısına Dua ve Rahmet

Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit düşmesi, Türkiye genelinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Ülkenin dört bir yanından dualar ve rahmet dilekleri şehidin ailesine iletiliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de bu zorlu süreçte şehidin ailesine ve yakınlarına destek olacağı belirtiliyor.