Milyonların merak ettiği görüntü açıklığa kavuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği belli oldu

Milyonların merak ettiği görüntü açıklığa kavuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği belli oldu
İkinci tur sonuçları sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderlere teşekkür ederken ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile bir şeyler konuşmuş, bu da kameralara yansımıştı. Ne konuşulduğu herkes tarafından merak edilmişti. Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, sosyal medyada kendisiyle ilgili montajlı bir görüntüye tepki gösterdi. Montajlı görselde "Bu karede ne görüyorsunuz?" ifadeleri kullanıldı ve görselde Oğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekariya Yapıcıoğlu'nun el ele olduğu görüldü.

OĞAN AÇIKLAMA YAPTI

Bu paylaşım hakkında Sinan Oğan bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı: 

"Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?"

Orjinal görselde Oğan'ın yanında DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yer alıyor.

NE DEDİĞİ BELLİ OLDU 

Tüm bunlarla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Cumhur İttifakı'na destek veren liderlere tek tek teşekkür etmişti. Erdoğan liderlere teşekkür esnasında Oğan ile bir şeyler konuşmuş, ve ne konuşulduğu da merak konusu oldu. Bununla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğan'a ikinci turdaki duruşundan dolayı teşekkür ettiği paylaşıldı.