Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur ve İmamoğlu adaylık soruna net cevap!

Cumhuriyet Halk Partisi ana lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Habertürk'de yayınlanan Olaylar ve Görüşler programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur ve İmamoğlu adaylık soruna net cevap!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur ve İmamoğlu adaylık soruna net cevap! Cumhuriyet Halk Partisi ana lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Habertürk'de yayınlanan Olaylar ve Görüşler programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu merak edilen sorulara net cevaplar verdi. Adaylık konusunda uzun süredir gündemde yer alan konular ile ilgili iddiaları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu bir anda Türkiye gündemine girdi.

Habertürk kanalında Kürşad Oğuz tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili soru soruldu. Kürşad Oğuz, Kemal Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanlığı yarışında "Ekrem İmamoğlu mu? Mansur Yavaş mı? Gönlünüz hangisinden yana" diye soruldu.

BÖYLE BİR ŞEY ÖNÜMÜZE GELMEZ

Kemal Kılıçdaroğlu'na sorulan bu soru sonrasında çok şaşıran Kemal Kılıçdaroğlu verdiği yanıtta şu açıklamalara imza attı.

"Buna cevap vermemi mi istiyorsunuz?" diyen CHP lideri, böyle bir seçeneğin önlerine gelmeyeceğini ifade etti.

Ana muhalefet lideri açıklamalarına şu sözlerle devam etti. "İkisi de değerli. İkisi de başarılı. İkisi de görevini yapıyor. Hiçbir itirazım yok, halkın teveccühü var. CHP'nin oyları da artıyor. Şimdi adayı 6'lı masada, 6 lider belirleyecek. Önümüze böyle bir şey gelmez" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kılıçdaroğlu'nun gündemde yer edinen 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki adaylığı güncelliğini koruyor. Gerek parti kanadından gerek ise ittifak kanadından gelen açıklamalar ile birlikte herhangi bir yalanlama gelmezken Kemal Kılıçdaroğlu adım adım Türkiye'de başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığa göz kırpıyor.