Kemal Kılıçdaroğlu'n'dan ikinci tur hamlesi! Kılıçdaroğlu flaş açıklama yaptı: "Bir daha gelmeyecek" diyerek duyurdu

Kemal Kılıçdaroğlu'n'dan ikinci tur hamlesi! Kılıçdaroğlu flaş açıklama yaptı: "Bir daha gelmeyecek" diyerek duyurdu
Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yeni bir mesaj paylaştı ve çok önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamalarında "Gençliğiniz bir daha gelmeyecek" diyerek değerlendirmelerde bulundu

Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada sandıktan değişim mesajının çıktığını paylaştı. Kılıçdaroğlu açıklamalarında gençlerin mesajını aldığını onların kaygılarını gidereceğini belirtti. Ayrıca Kılıçdaroğlu açıklamalarında şöyle devam etti:

"Şimdi bir bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Dipsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. 12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık…"

"MÜCADELE ETMESİ GEREKEN TARAF BİZİZ"

İlk turun bittiğini sandıktan değişim mesajının çıktığını belirten Kılıçdaroğlu değişim isteyenlerin değişim istemeyenlerden daha fazla olduğu belirtildi. Açıklamalarına "Ancak şurası da net, bu kadar ceberut bir iktidardan kurtulmak için çok daha fazla mücadele etmesi gereken taraf da biziz" ifadelerini kullanarak devam eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI 

"Genç arkadaşlarımın mesajını da aldım. Başım üstüne. Onların kaygılarını gidereceğim ama onların da beni duymasını istiyorum. Öyle bir noktada ki her şey, domuz bağcılar yüce Meclis’e gönderildi! Kadınları cansız birer eşya gibi sahiplendirmek isteyenlere bütün yolları açtılar.

En büyük kazığı da gençlere attılar. Sizin hiçbir şeye yetecek paranız yok. Bir kahveyi bile düşünmek zorundasınız. Yaşama sevinciniz çalındı. Oysa gençlik kaygısızlıktır. Bunu bir gün bile yaşatmadılar size. Bizler tartışırken, onlar size karşı birleşmiş durumda.

"DİPSİZ BİR KARANLIK"

Şimdi bir bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Dipsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğiniz bir daha gelmeyecek.

12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık…"