Kahramanmaraş sabahtan beri sallanıyor! Arka arkaya şiddetli depremler oldu: Valilikten açıklama geldi

Kahramanmaraş sabahtan beri sallanıyor! Arka arkaya şiddetli depremler oldu: Valilikten açıklama geldi
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ta 5.3, 4.2 ve 4.0 şiddetinde peş peşe deprem oldu.

Kahramanmaraş’ta art arda deprem meydana geldiği belirtilerek AFAD’ın verilerine göre, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından 4.0 ve 4.2 büyüklüğünde depremlerin de meydana geldiği bildirildi. Bunun ardından AFD ve valilik tarafından bir açıklama yapıldı.

PEŞ PEŞE ŞİDDETLİ DEPREM OLDU

Konu ile ilgili olarak AFAD’ın verilerine göre, 12:19’da Kahramanmaraş Göksun merkezli 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtilerek saat 12:23’te de 4.0 büyüklüğünde ikinci deprem yaşandığı ifade edildi. Saat 13:04’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiği belirtilerek AFAD Başkanı Yunus Sezer tarafından bir açıklama yapıldı. Yunus Sezer açıklamalarında olumsuz bir durum yaşanmadığını belirtti. Yunus Sezer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

YUNUS SEZER'İN AÇIKLAMALARI 

"Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım"

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI 

Tüm bunların yanı sıra İl Valiliği tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"Göksun ilçemiz merkezli 5.3 şiddetindeki deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Ekiplerimiz tarafından saha taramalarına devam edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun"