İslam Memiş altın fiyatları hakkında tahminlerini açıkladı! Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi?

İslam Memiş altın fiyatları hakkında tahminlerini açıkladı! Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi?
Hemen hemen herkes tarafından merak konusu olan altın fiyatları ile ilgili yorumlar hız kesmeden gelemeye devam ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili yorumları haberimizin devamında bulabilirsiniz..

Son zamanlarda oldukça hareketli günler yaşayan altın fiyatları vatandaşları ikiye böldü. Bazı vatandaşlar altın almayı planlarken, bazı vatandaşlar ise elindeki altını ne yapacağını şaşırdı. Sizlerde bu durumda iseniz Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in altın fiyatları ile ilgili son dakika yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeler

Hemen hemen herkes tarafından merak konusu olan altın fiyatları ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Son zamanlarda hareketli günler yaşayan altın fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Nakit parası olan kişiler yatırımı neye yapacağını kara kara düşünürken, elinde altını bulunan ise ne  yapacağını şaşırdı. Bu konu ile ilgili ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son derece önemli açıklamalar yaptı.

Altın düşecek m yoksa yükselecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, A Haber canlı yayınında yapmış olduğu açıklamalar ise şu şekilde;

İslam Memiş, seçim öncesinde yukarı yönlü çıkışları ve sert yükselişler görmüş olduğumuz döviz ve altın fiyatlarında seçimlerden sonra düşüş olduğunu dikkatlerden kaçmadı. Memiş, Bu düşüşlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyorsanız eğer özellikle bu düşüşlerin emtia tarafında ve altın tarafında daha fazla süreceğini tahmin etmediğini dile getirdi..

Yaşanan bu düşüşlerin orta ve uzun vadeli yatırımcılar için bir avantaj olduğunu vurgulayan İslam Memiş, bu durumun aslında yaz ayları için bir fırsat sunduğunu ifade ederek şunları ekledi, “Avrupa’da resesyona giren bir dünya ekonomisi var karşımızda” dedi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD’de yine borç krizi ve bankacılık krizi ile alakalı endişelerinin halen devam ettiğini bildirdi. Bu da küresel piyasalardaki risklerin altın fiyatlarını olumlu yönde etkilemesi demektedir.