İlk seçim mitingi gerçekleşti! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli mesajlar

İlk seçim mitingi gerçekleşti! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli mesajlar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği seçim mitinginde önemli mesajlar verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk seçim mitingini gerçekleştirirken vatandaşlara önemli mesajlar verdi. MHP tarafından gerçekleştirilen "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütleriyle beraber olan kişilerin karşılarında duramayacağını belirtti.

Ak Parti ve MHP seçim hazırlıklarına başlamasıyla birlikte MHP tarafından ilk miting gerçekleştirildi. Devlet Bahçeli tarafından yapılan konuşmada "Bütün kardeşlerime sevgi saygılarımı sunuyorum, duruşunuz gücünüze güç katıyor. 2023’e doğru ‘Aday Belli, Karar Net’ temalı toplantımıza katılan Tokatlı kardeşlerimize, Yozgatlı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. 2023 yılında yapılacak ve milletvekili genel seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas’ta başlatıyoruz. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Arkamızda cumhuriyetin asırlık birikimi, önümüzde şehitlerin kahramanlığı, gönlümüzde kardeşliğin emsalsiz birliği var. Bizim derdimiz dert ettiğimiz mesele başkadır. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik haklarımızdır. Mandacılar bir kez daha harekete geçmiştir. Zaman değişse de oyun, senaryo aynıdır. Alçaklığın şemasında değişiklik görülmemiştir. 1923’ün rövanşını 2023’te almak için tuzak kuruyorlar." ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmada belirtilen mandacılar yorumu dikkat çekmiş durumda. Milli beka ve egemenlik hakları için çalıştıklarını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerin ilk açık hava mitingini Sivas'ta başlattığını bildirdi.

Konuşmasına devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "6’lı masaya hesap soracak mısınız? Bu evet’ler zalimlere, zillete düşenlere ve müessir bir tokattır. Fazla söze gerek yok. Sivas’ın haykırışı her şeye bedeldir. İrademiz önümüzü aydınlatıyor, şevkimizi artırıyor. 2023’te adayımız belli, kararımız nettir. 1,5 yıldır kararsızlık içindekiler varsın masalara yüz sürsünler. Varsın birbirlerine kazık atıp dursunlar. Kimin aday olacağını belirlemek için düşmanlarından icazet alsınlar. Milletimize nasıl gelecek vaad ettiğimiz apaçık ortadadır. Gizleyecek saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Utanacak sıkılacak hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yana, halktan, hakikatten yanayız." ifadelerini kullandı.

MHP Tarafından Yapılacak Diğer Mitingler Nerede Olacak?

Sivas'ta gerçekleştirilen mitinge binlerce kişi katılım gösterdi. Vatandaşlara "Hedefimiz tekrar Erdoğan'ın seçilmesi" şeklinde mesaj veren Bahçeli mitingini bitirdi. Sivas'ta yapılan mitinge  Amasya, Tokat, Çorum ve Yozgat teşkilatları da katılım gösterdi. MHP lideri, Sivas’ın ardından 11 Eylül’de Bursa’da, 18 Eylül’de Kayseri’de ve 25 Eylül’de Erzurum’da mitingleri devam ettirecek.