Hakan Ural Özgür Demirtaş'a hakaret etti: 'sen nasıl bir gerizekalısın' dedi

Hakan Ural Özgür Demirtaş'a hakaret etti: 'sen nasıl bir gerizekalısın' dedi
Ünlü televizyon sunucusu Hakan Ural'ın İsrail ve İran arasındaki gerginlikle ilgili yaptığı yorumlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Hakan Ural, Haber Global'de yayınlanan programda, İran'ın saldırıları sırasında canlı yayında bulunarak olaylar hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Moderatör Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan Ural, Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırısına atıfta bulunarak, "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" şeklinde konuştu.

Sosyal Medyadaki Yankılar

Ural'ın sözleri, sosyal medyada hızla yayılarak geniş bir tartışma platformu oluşturdu.

Özgür Demirtaş'ın eleştirilerine maruz kalan Hakan Ural, tepkisini açıklamalarıyla gösterdi. Kanal D'de yapılan bir açıklamada, Ural, Demirtaş'a sert sözlerle yüklenerek, "Sen nasıl bir gerizekalısın" ifadesini kullandı.

Ural'ın Siyasi Göndermeleri

Açıklamalarında siyasi bir boyut da bulunan Ural, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine destek verdiğini belirtti ve siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hakan Ural'ın İsrail-İran gerilimi ve kişisel tepkileriyle dolu programı, hem televizyon ekranlarında hem de sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesi tarafından tartışılmaya devam ediyor.