Hadise’den yürek sızlatan paylaşım! Hadise normalleşme sürecine isyan etti!

Hadise’den yürek sızlatan paylaşım! Hadise normalleşme sürecine isyan etti!
Kahramanmaraş depremlerinin meydana gelmesinin ardından birçok ünlü isim deprem bölgesindeki vatandaşlar için yardım çalışmalarına dahil oldu. Birçok ünlü ismin yardım çalışmaları ise, hala bölgelerde devam ediyor.

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem, on bir ilimizde büyük yıkımlara ve kırk beş binin üzerinde vatandaşımızın ise, hayatını kaybetmesine neden oldu. Depremin etkilediği on bir ilimizdeki vatandaşlarımız, çadırlarda ya da konteynerlerde yaşamaya çalışıyor.

Binlerce kişi ailesini, yakınlarını ve evlerini meydana gelen depremler nedeni ile kaybetti. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinin ardından normalleşme tartışmaları gündeme geldi. Hem Türkiye’de hem de Hollanda’da depremzedeler için yardım çalışmaları düzenleyen ve hala çalışmalarına devem eden Hadise ise, normalleşme tartışmalarına tepki gösterdi.

‘İÇİM YANIYOR’

Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine ait bir fotoğraf ile birlikte şu notu yayınladı; ‘’40 gün geçti depremden sonra… Bu fotoğrafı 24 Şubat’ta çekmiştim. Uykusuz bir gece annem atmıştım, annem uyuyamıyorum diye. Ne mutlu bana annem hayatta ve mesajım ona gidiyor, ne kadar şanslıyım diye düşünüyordum. Bu kadar anne evladını ya da evlatlar annelerini kaybetti ki bu depremde. Hala içim yanıyor. Normale dönmek nedir? bu cümle bana zor geliyor. Evet hayat devam ediyor ve etmeli ama bu felaket unutulmamalı.’’

SESLENDİRDİĞİ ŞARKI İLE 11 MİLYON EURO GELİR ELDE ETTİ

Hadise, People Help the People isimli şarkıyı yeniden seslendirdi ve bu şarkı ile elde ettiği 11 milyon euroyu da depremzedelere bağışladı. Hadise yaptığı paylaşımda aynı zamanda şu cümlelere de yer verdi; ‘’Elimizden geldiğince yardım etmeye devam edeceğiz. Dualarım hayatlarını kaybedenler, arkalarında bıraktıkları aileleri, dostları ve sevdikleri için. Sizin acınızı anlayamayız eminim ama inanın sizler için dualarınızı asla eksik etmedik ve etmeyeceğiz. Unutmayacağız.’’