Hacca gitmek isteyenlere müjde! 150 bin TL destek kapsamında başvurular başladı!

Hacca gitmek isteyenlere müjde! 150 bin TL destek kapsamında başvurular başladı!
Hacca gitmek isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Diyanet İşleri Bakanlığı o haberi açıkladı. Peki, Diyanet İşleri Bakanlığı hangi müjdeli haberi verdi?

Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından hacca gitmek isteyen vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Hacca gidecek olan vatandaşlara maddi açıdan destek verilecek. Peki belirlenen destek tutarı ne? Kimler bu desteği alacak? İşte tüm detaylar.. 

Hacca gidecek olan vatandaşlara müjde!

Hacca gidecek olan tüm vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi.  Bu haber Diyanet İşleri Bakanlığı’nın hac kura çekilişlerini açıklaması ile belli oldu. İnternet üzerinden ilan edilmiş olan Hac kurası çekilişlerinde ismini gören vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Hacca gitme heyecanı tüm vatandaşı etkisi altına alırken, Hacca gidecek olan kişiler için Albaraka Katılım Bankasından  müjdeli bir haber geldi. Türkiye’de katılım bankacılığı alanında müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermekte olan Albaraka, Diyanet onaylı olan “Hac finansman” kampanyasını vatandaş ile paylaştı. Bu bankanın müşterisi olanlar hacca gitmek için ihtiyaçları olan nakit desteğini rahat bir şekilde karşılayabilecek.

Katılım bankacılığı içinde geniş bir müşteri kitlesi bulunmaktadır. Albaraka Katılım Bankası hac vazifesini yerine getirecek olan müşterilerini bu durumda yalnız bırakmadı. Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından açıklanmış olan kura sonuçlarında adı bulunan vatandaşlar Albaraka hac finansmanı kampanyasından faydalanabilecek. Albaraka Katılım Bankacılığı ödemelerin Hac vazifesini yerine getirmeden hemen öncesinde tamamlanması gerektiğine dair de açıklamasını yaptı. Bu kampanyadan yalnızca Diyanet İşleri Başkanlığında bulunan hac programları içerisinde kullanıma açık olacaktır. Seyahat acentelerinin hac programlarında geçerli değildir. 

Albaraka'dan hac finansman desteği!

Diyanet İşleri Bakanlığı ve Albaraka işbirliği ile hacca gidecek olan vatandaşlar için destek sağlanacak. Diyanet Hac kurası sonuçlarında adı çıkan vatandaşlar için, vade farksız, masrafsız ve taksitlendirme fırsatı sunacağı finansman desteğini açıkladı. Albaraka Katılım Bankasının bu fırsatından kişi başı herkes 150.000 TL’ye kadar nakit ödeme alabilecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların ise yalnızca “Hac Kesin Kayıt Belgesi” çıktısını alarak Albaraka Katılım Bankalarını ziyaret etmeleri gerekmektedir. Ödemeler ile ilgili detaylı bilgiler ise Albaraka Katılım Bankasının web sitesi üzerinde yer almaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından onaylı bir şekilde verilen bu nakit destek, hav bedellerinin yarısını peşin ödeyebilecek ve kalan yarısını ise vade farksız 2 taksit imkanı ile ödeme imkanı bulacak. Ayrıca bu durumda da herhangi bir dosya masrafı vatandaştan alınmayacak.