Gazeteci Umut Köse hayatı ve biyografisi

Gazeteci Umut Köse hayatı ve biyografisi
Gazeteci Umut Köse hayatı ve biyografisine dair detaylar ilk kez Kamu Gündemi'nde.

Gazeteci Umut Köse hayatı ve biyografisi - Türkiye gündemi içerisinde yaptığı özel röportajlar ve ekonomi haberleri ile dikkat çeken Umut Köse'nin hayatı ve biyografisine dair detaylar kamugundemi.com adresinde yer ediniyor. 

1999 yılında Yalova'da doğmuştur. Aslen Samsun'ludur. Lise eğitimini Samsun Ondokuz Mayıs Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. 2018 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümüne başlamış 2022 yılında bölümünden mezun olmuştur. 2016-18 yıllarında Türkiye'de Galatasaray Gazetesi, Karar Gazetesi gibi sektörde editörlük yapmıştır. 

2019 yılında "Mustafa Kemal Atatürk Yozgat'a ceza verdi mi?" röportajı ile okulunda araştırmalar yapan Umut Köse 2020 yılı itibariyle de ilk kitabı olan "Dinle Sevgili" eserini çıkarmıştır. Aynı dönemde kitap ismi ile radyo programı yapan Umut Köse 2022 Temmuz ayı itibariyle medya sektöründe önemli işlere imza atan Serhat Medya şirketinde genel yayın koordinatörü olarak göreve başlamıştır. 

Umut Köse bir dönem Kamu Gündemi internet haber sitesinde de sorumlu müdür olarak görev almıştır.

İlgi alanları: Ekonomi haberciliği, yurttaş haberciliği, spor gazeteciliği 

Çalıştığı kurumlar: Galatasaray Gazetesi, 90min, Karar Gazetesi, Futbol Arena, Haberler, Site Destek Dijital Performans Ajansı, Viaje Medya Kreatif Reklam Ajansı, Etkili İçerik, Gürses Gazetesi, Kamu Gündemi, Emlak 365, Haberi Yakala, Medya Haber ve Avaz Türk.