Finans analisti İslam Memiş'ten yeni uyarılar geldi! 2024 yılına dikkat çekti!

Finans analisti İslam Memiş'ten yeni uyarılar geldi! 2024 yılına dikkat çekti!
Son günlerde düşüşe geçen altın karşıda yatırımcılar ne yapacağını şaşırırken, ünlü ekonomistlerden altın ve dolar piyasası ile ilgili tek tek açıklamalar gelemeye devam başladı. Altın ve dolar piyasası ile ilgili son dakika gelişmeler işte sizlerle...

 Seçime günler kala Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki hareketliliğe dikkat çekerek, çarpıcı açıklamalar bulundu. Gram altın için son günler diyerek yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, dolar, ons altın, Euro ve gümüş fiyatlarında yaşanacak olası tahminlerini tek tek sıraladı.

Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Seçim öncesi son günler” diyerek piyasalardaki hareketlilik ile ilgili, “Döviz kurlarında, altın-gümüş fiyatlarında yukarı yönlü hareketler fark ediliyor, borsada ise düşüşler söz konusu” İfadelerini kullandı.

“Gram altın için son günler” diyerek yatırımcıları uyaran Memiş, dolar, ons altın, Euro ve gümüş fiyatlarında yaşanacak olası tahminlerini ‘Büyük Plan' başlıklı videosunda tek tek açıkladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı beklentisini paylaşarak, dolar, gram altın ve gümüş yatırım araçları ile ilgili öngörülerini aktardı.

Seçimden sonraki ay olan haziran ayı içerisinde ons altında, gümüş onsunda aşağı yönlü hareketlerin devam edeceğini daha sonra ise bir toparlanma olacağını daha sonra ise haziran ayı içerisinde altın onsunda 1.910 dolar seviyesi, gümüş onsunda ise 22.80 doları olacağını ifade etti.

İslam Memiş, İki haftalık süreçte dolar TL bazında 20-22 liraya gram altın ise 1.350-1.450 lira aralığını takip edeceği konusunda tahminde bulundu.

2024 yılı işsizlik yılı mı olacak?

 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı işsizlik yılı olacak diyerek şu şekilde açıklama yaptı;

2024 yılı içerisinde oluşabilecek işsizliğe karşı çalışan vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Uzman isim, ek iş imkanlarını değerlendirmeye alınmasına dikkat çekti.

2023 yılı ile birlikte ocak ayında hangi ek işleri yapabilir başlık adı altında videoları olduğuna dikkat çeken Memiş, işsizliğe karşı tüm vatandaşları ciddi anlamda bilgilendirmek için ciddi anlamda çaba sarf ediyorum diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.