EYT Kadıköy buluşmasına kaç kişi gitti?

EYT Kadıköy buluşmasına kaç kişi gitti?
Türkiye'de milyonlarca EYT'li vatandaşın bugün İstanbul'da Kadıköy basın açıklamasına giden kişi sayısı merakla araştırılmaya başlandı. Mağduriyetin 23. yılında yapılacak basın açıklaması için toplanan EYT'lilerin sayısı çok araştırıldı. EYT Kadıköy buluşmasına kaç kişi gitti?

EYT Kadıköy buluşmasına kaç kişi gitti? Türkiye'de milyonlarca EYT'li vatandaşın bugün İstanbul'da Kadıköy basın açıklamasına giden kişi sayısı merakla araştırılmaya başlandı. Mağduriyetin 23. yılında yapılacak basın açıklaması için toplanan EYT'lilerin sayısı çok araştırıldı. Türkiye'de aktif olarak 3 milyona yakın EYT'li vatandaş bulunurken bu süreçte ise haklarını aramak için Türkiye'nin belirli bölgelerinde gerek mitingler gerek ise basın açıklamaları yapıldı. 

Bu süreçte Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması için ise EYT'liler tek yürek oldu. Basın açıklamasının yapılacağı bölgeden ilk görüntüler gelirken kaç kişinin katıldığı ise merak konusu olmuştu. İşte ilk detaylar kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

BUGÜN KADIKÖY SAHİLİ'NDE TOPLANDILAR

EYT Federasyonu Yönetim Kuruluşu Başkanı Gönül Boran Özüpak resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile birlikte milyonlarca vatandaşın 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 14:00'da Kadıköy Sahili Atatürk Heykeli Önü (Haldun Taner Sahne Arkası) Kadıköy / İstanbul'da toplanacağını duyurdu.

Buna göre ise ilk gelen bilgiler de vatandaşların toplanması için valilik tarafından resmi izin belgesinin de alındığı öğrenildi. Gerçekleştirilecek olan basın açıklaması için yapılan afiş görselinde ise "Emeklilikte Yaşa Takılanlara uygulanan adaletsizliğin 23. yıldönümünde yapacağımız "Basın Açıklamasında" sizleri de aramızdan görmekten onur duyarız." ifadelerine yer verildi.

EYT KADIKÖY BULUŞMASI KAÇ KİŞİ KATILDI?

Henüz resmi rakamlar paylaşılmasa da toplanma alanında 2 bin kişiden fazla EYT'linin katılım gösterdiği iletildi.