Ev hanımlarına emeklilik müjdesinden sonra detaylar açıklandı! Ev hanımları ne kadar ödeme alacak?

Ev hanımlarına emeklilik müjdesinden sonra detaylar açıklandı! Ev hanımları ne kadar ödeme alacak?
Evli kadınlara müjde! Evli kadınlara, seçim öncesi önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl ve daha fazla evli olan kadınların emekli olabileceğinin müjdesini verdi. Peki nasıl diyorsanız detaylar haberimizin devamında..

Seçim öncesi konuşmasında birçok müjdeyi peş peşe veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kadınların 20 yıl ve daha fazla evli olması durumunda emekli olabileceklerini açıkladı. Evli kadınların nasıl emekli olacağı ve ne kadar ödeme alacağı ise merak konusu olurken, konu ile ilgili tüm detaylar açıklandı.

 Ev kadınları nasıl emekli olabilir? 

Seçim öncesi konuşmasında birçok açıklamayı peş peşe veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kadınların 20 yıl ve daha fazla evli olması durumunda emekli olabileceklerini ifade ettiği seçim beyannamesinde ki bu sözleri tüm kadınlar tarafından dikkatleri üzerine çekti. Yapılan açıklama ile birlikte evli kadınların nasıl emekli olacağı ve ne kadar ödeme alacağı ise merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi yapmış olduğu beyanda  kadınların çocuk sayısına göre daha erken emekli olabileceğini açıklayarak, bu kararın aile koruma programı doğrultusunda yer alacağını belirtti.

Ev hanımları ne kadar ödeme alacak?

 Evli kadınlara, seçim öncesi önemli vaatler sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl ve daha fazla evli olan kadınların emekli olabileceğini ve çocuk sayısına göre de daha erken emekli olabileceği konusunda müjde verdi. Ev kadınların emekli olabileceği müjdesi ile birlikte konu ile ilgili detaylar ise merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi konuşmasında, emeklilik yaş sınırının yeniden değerlendirileceğinin kapsamına alınacağını ifade etti.

Emekli hakkından yararlanmak isteyen vatandaşların prim gün sayısının düşürüleceği için bu da emekli olmak isteyen kişiler tarafından büyük avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Merak edilen konular arasında en başta yerini alan ev kadınlarının ne kadar ödeme alacağı sorusuna yanıt verildi. 20 yıl ve daha üzerinde olan kadınlara her ay 7 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda açıklama yapıldı.