Enkazdan çıkarılan çocuk yürekleri yaktı! Enkazdan çıkınca öyle bir şey dedi ki

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin sebep olduğu binden fazla can kaybı ve ağır tahribatla yasa boğulurken, Pazarcık ilçesinde enkaz altında kalan bir çocuk sağ olarak çıkarıldı. Küçük çocuğun ise ekiplere "Ben eve gitmek istiyorum" dediği paylaşıldı.

Enkazdan çıkarılan çocuk yürekleri yaktı! Enkazdan çıkınca öyle bir şey dedi ki

Sabaha karşı Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde bir depremle sarsılan, ardından 7.6 büyüklüğündeki de dahil yüzden fazla depremin yaşandığı bölgede çalışmalar devam ediyor. 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

"ANNEM NEREDE"?

Son olarak Pazarcık'ta enkaz altında kalan küçük bir kız çocuğu sağ olarak kurtarıldığı belirtilerek Sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı çocuk, ekiplere "Ben eve gitmek istiyorum annem nerede" dediği ifade edildi.

KARDEŞİ, ANNE VE BABASI SAĞ KURTARILDI

Küçük kızla birlikte kardeşinin ve anne babasının da sağ olarak enkazdan çıkarıldığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER