Düzce merkezden 5128 m²’lik icradan satılık arsa!

Düzce merkezden 5128 m²’lik icradan satılık arsa!
Düzce merkezden icradan satılık dev gibi bir arsa sahibi olmak istiyorsanız bu haber tam size göre. 5128 metre karelik bu arsanın sahibi olmak için bazı detaylar bulunuyor.

Kişilerin yaşadığı ekonomik zorluklardan dolayı icralık olan arsalar satışa çıkarılıyor. Bu kez icradan satılan arsa haberi Düzce'den geldi. 5128 metre karelik arsa satışa çıkarıldı. Bu arsanın sahibi olmak isteyen kişiler için haberimizin devamında tüm detayları ince ayrıntılarıyla anlattık işte bu haber şimdi sizlerle...

Düzce'de icradan satılan o arsanın özellikleri yayınlandı

Borcunu ödeyemeyen kişilerin arsaları icra yolu ile satışa çıkarılarak mevcut borcun ödenmesi sağlanıyor. Yine bunun gibi bir icra haberi Düzce'den geldi. Belirlenen arsanın yüz ölçümü 5128 metre kare olarak belirlenirken aynı zamanda yaklaşık olarak değeri de açıklandı. Açıklanan bu değer açık arttırma yöntemi ile satışa çıkarılacaktır. Bunun için gerekli tarih bilgileri de mevcuttur.

Düzce ilinin merkez ilçesi Metek Mahallesi 891 Ada 2 Parsel, 5.128,20 metre karelik yüz ölçümüne sahip olan arsa vasıflı taşınmazın tam hissesi satılacaktır. Bunun yanında bilirkişi raporuna göre de mevcut taşınmazın Kültür Eğitim Kurumları Kampüsü olarak kullanılıyor olduğu, üzerinde ise kamelya ve halı saha yapıları ile muhtelif ağaçların bulunduğu tespit edilerek raporlanmıştır. Bunun yanında daha ayrıntılı bilgi de ilanın bizzat kendisinde bulunmaktadır.

Arsanın yaklaşık değeri de açıklandı

Düzce'de icradan satılan o arsanın yaklaşık olarak ne kadar olduğu da belli oldu. Verilen bilgilere göre arsanın yaklaşık değeri 9 milyon 792 bin 528 TL olurken belirlenmiş olan KDV oranı da %18 olarak belirlenmiştir. Arsayı satın almak isteyen kişiler için arttırma tarihleri de belli oldu. Bu tarihler 2 ayrı arttırma için belirlenmiştir. 1. arttırma tarihi 23 Mayıs 2023 tarihi olurken bu artırmanın bitiş tarihi de 30 Mayıs 2023 tarihidir. Bu arttırmanın bitmesinin ardından 2. arttırma tarihi de 19 Haziran 2023 tarihi olarak belirlenirken bu arttırmanın bitiş tarihi de 26 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arsa ile ilgilenen alıcılar için önemlidir. Yapılan açıklamaya göre ilan numarası da şu şekildedir; www.ilan.gov.tr adresi üzerinden ilan detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.

  •    ILN01804561