Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'i ne zaman ziyaret edecek? Az önce açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'i ne zaman ziyaret edecek? Az önce açıklandı
Özgür Özel, geçen hafta gerçekleşen görüşmede önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlar beklediğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Gezi ve 28 Şubat davalarıyla ilgili olumlu adımların atılmasını bekliyor.

Özel, Gezi ve 28 Şubat Davaları Konusunda İyimser

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede Gezi ve 28 Şubat davalarının gündeme geldiğini belirtti. Özel, bu konularda olumlu adımların atılacağına dair beklentilerini dile getirdi.

Anma Töreninde Özel'den Açıklamalar

Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan'ın idam edilişlerinin 52. yıldönümünde düzenlenen anma töreninde konuşan Özgür Özel, görüşme sonrası siyasette bir normalleşme sürecine girildiği yorumlarını değerlendirdi.

"ODTÜ Töreni Yasaklanırsa..."

Özel, ODTÜ'de düzenlenmesi planlanan bir törenin yasaklanması durumunda siyasette yumuşama olacağı yönündeki beklentilere sert çıktı. "Sonu anayasaya varır mı diye kimse düşünmesin." şeklinde konuştu.

Özel'in Erdoğan Görüşmesine Taşıdığı Dosya

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye, Gezi ve 28 Şubat davalarıyla ilgili bir dosya ile gitmişti. Özel, bu dosyanın görüşme sonrası olumlu gelişmeler sağlanması adına önemli olduğunu vurguladı.

İade-i Ziyaret Tarihi Belirsiz

Erdoğan'ın CHP'ye iade-i ziyaret tarihi henüz netlik kazanmadı. Özel, konuyla ilgili olarak "Bize henüz bir başvuru olmadı. Bir talep olduğunda ve netleşen bir tarih olduğunda açıklanır." dedi.