Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçiler için müjdeyi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci verdi. Bakan Kirişçi, tarımsal destek ödemeleri ile ilgili önemli açıklama yaptı. Tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını açıkladı.

Çiftçiler için sağlanan Tarımsal Destek Ödemeleri ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı bile. Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla gerçekleşen destek ödemesinin ne zaman yapılacağı açıklandı. İş tüm detaylar...

Tarım destek ödemesi açıklandı

 Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla gerçekleşen destek ödemesi ile ilgili bilgi verildi. Tarım destek ödemesinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken söz konusu destek ile ilgili bilgiler Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından geldi. Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) dahil olan çiftçiler için gerçekleşecek olan bu yıl ödenecek tarımsal destek tutarı belli oldu.

Çiftçilere “1 milyar 653 milyon 871 bin TL” ödenecek

Çiftçi vatandaşlarımız yakından takip ettiği tarım destek ödemesi ile ilgili açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuru yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Twitter üzerinden tarımsal destek ödemelerine ile ilgili şu bilgileri verdi;

“1 milyar 653 milyon 871 bin TL olarak belirlenen tarımsal destekleme ödemesini bugün itibariyle çiftçilerimizin hesaplarına tek tek aktarılmaya başladı. Çiftçi vatandaşlarımıza Hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederiz.” İfadeleri ile tarımsal destek ödemesinin ne zaman yatacağını merak eden çiftçi vatandaşlarımıza duyurmuş oldu.