CHP'ye bomba transfer! Kritik açıklama yapıldı: O isim CHP'ye katılıyor

CHP'ye bomba transfer! Kritik açıklama yapıldı: O isim CHP'ye katılıyor
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dün Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken, İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP genel merkezine geldiği bildirildi.

Bahadır Erdem'in, seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini açıklamasının ardından CHP'ye katılması bekleniyor.

Özel'in Ziyareti: MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Görüşme

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Özel, Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret edecek.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Bahadır Erdem'in CHP'ye katılmasıyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

"CHP'ye bomba transfer. Bahadır Erdem bu akşam Özgür Özel ile CHP Genel Merkezinde görüştü. Özel, grup toplantısında Bahadır Erdem'e rozetini takıyor. Erdem'in CHP'ye katılımı, Erdoğan'ın 'Yeni Anayasa' sürecini köpürtmesi ile paralel görünüyor."

Özel'in Ziyaret Programı

CHP lideri Özgür Özel'in bu hafta perşembe günü Afyonkarahisar, cuma günü Eskişehir belediyelerine ziyaret yapması bekleniyor. Özel'in hafta sonunda da memleketi Manisa'da olacağı kaydedildi.