Bursa'da korku dolu anlar! Ateş ederek kaçtılar: Polis her yerde arıyor

Bursa'da korku dolu anlar! Ateş ederek kaçtılar: Polis her yerde arıyor
3 kişi, M.M.'ye ait kuyumcu dükkanına girerek yaklaşık 1,5 kilo altını çaldı. Polisin arama çalışmaları ise hemen başladı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Selçukbey Mahallesi Selçuk Bey Caddesi'nde gerçekleşen olayda, kar maskesi takan 3 kişi, M.M.'ye ait kuyumcu dükkanına girerek yaklaşık 1,5 kilo altını çaldı. Polis, kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışmalara başladı.

Kuyumcu Soygununda Şüphelilerin Hedefi M.M.'ye Ait Dükkan

Olay, Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Selçuk Bey Caddesi'nde meydana geldi. Soygun anında kar maskesi takan 3 kişi, M.M.'ye ait kuyumcu dükkanına girerek görevliyi etkisiz hale getirdi.

Soygun sırasında şüpheliler, kuyumcudan yaklaşık 1,5 kilo altın alarak hızla olay yerinden kaçtılar. Kaçışlarını gösterişli bir şekilde tamamlayan şüpheliler, havaya 2 el ateş ederek plakası belirlenemeyen bir otomobille kayıplara karıştılar.

Polis, Kaçan Şüphelilerin Kimliğini Araştırıyor: Soruşturma Başlatıldı

Bursa Emniyeti, olayın ardından kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları ve diğer deliller, şüphelilerin yakalanması için kullanılacak.

Olayın hemen ardından polis, şüphelilerin yakalanması ve çalınan altınların bulunması için çalışmalarına başladı.