Binlerce kişi bunu bekliyordu! Sonunda beklenen oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

Binlerce kişi bunu bekliyordu! Sonunda beklenen oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapılan engelli öğretmen atamasında başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyen adaylar için açıklama yaptı ve başvuranların hepsinin atmasının yapıldığını ifade etti.

Kamuda atamaların ardı arkası kesilmezken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli bir haber daha duyurdu. Bakanlıkların birçoğu önümüzdeki günlerde yapılacak olan atamalar ve eleman alımlarına yönelik ilan ve duyuruları da yayımlamaya başladı. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda 3 bin 500 engelli öğretmen ataması gerçekleştirdi belirtilerek Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağı belirtildi.

ATAMALAR YAPILDI

Konu ile ilgili olarak geçirdiği rahatsızlık sonrası dinlendiği ifade edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak müjdeyi verdi. Engelli öğretmen atamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdiklerini paylaştı.  

ERDOĞAN AÇIKLAMASI 

Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun."