BİM 26 Mayıs aktüel kataloğu: Yarın BİM marketlerde beyaz eşya, tatil ve piknik malzemeleri satışta!

BİM 26 Mayıs aktüel kataloğu: Yarın BİM marketlerde beyaz eşya, tatil ve piknik malzemeleri satışta!
Bim zincir marketleri bu haftaki aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yaz sezonun açılması ile beraber 26 Mayıs kataloğunda Bim marketleri şişme havuzdan, termoslara mayolardan deniz havlularına birçok ürünü indirimli fiyatları ile müşterilerine sundu.

Bim aktüel ürünlerinde bu hafta neler var? Bim zincir marketleri 26 Mayıs tarihli aktüel ürünler kataloğunu müşterilerine duyurdu. Her hafta elektrikli ev eşyaları, mutfak setleri, tavalar tencereler, saklama kapları ve evinizin birçok ihtiyacını uygun fiyatlara satışa çıkaran bim marketleri bu haftaki kataloğunda da çok uygun fiyattan birçok ürüne yer verdi.

BİM 26 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu

Bim marketlerinin bu haftaki kataloğunda artık yaz mevsiminin de başlamış olması sebebi ile piknik sepeti, piknik eşyaları gibi pikniklerde müşterilerinin ihtiyacı olacak birçok ürüne yer verdiği görüldü.  Yine deniz sezonunun açılması ile deniz ve havuz için ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünler Bim kataloğunda gözlere çarpıyor.

Deniz sezonunda tüm ihtiyaçlarınız Bim kataloğunda

Bim zincir marketleri 26 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu haftaki kataloğunda davlumbaz, fırın, ocak şeklinde siyah ve beyaz renk çeşitleri ile ankastre setleri katalog içinde uygun fiyatları ile yerini aldı. Yine yayımlanan kataloğunda uygun fiyatları ile dikkat çeken çeşit çeşit oyuncaklar raflarda yerlerini aldılar. Peki 26 Mayıs tarihi itibari ile Bim marketlerinin uygun fiyatlı daha hangi ürünleri olacak? İşte indirimli ürünlerin uygun fiyatları ile listesi…

Rakle marka meşrubat bardakları 59 TL, Melis çay seti Paşabahçe 109 TL, Dikdörtgen saklama kapları 19,50 TL, Pantolon askısı 14,50 TL ve dolap içi düzenleyicileri de 17,50 TL ile 65 TL arasında uygun fiyatlar ile satışta. Ayrıca yine birçok deniz ürününde de – erkek mayo ve şortlar 65 TL’den başlayan fiyatlardan, -kız ve erkek çocuk için mayo ve şortlar 45 TL’den başlayan fiyatlardan, deniz havluları 49 TL’den, -çocuk ve yetişkin alanında güneş gözlükleri çeşitleri ise 39 TL’den başlayan fiyatlar ile müşterileri için satışa sunuldu. 26 Mayıs tarihli ürün kataloğu için Bim sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.