Aysel, Haluk Levent’e mesaj attı: Beni kurtarın!

Aysel, Haluk Levent’e mesaj attı: Beni kurtarın!
Sabaha karşı 04:17’de Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem, on kentte yıkıma neden oldu. Birçok ekibin olay yerlerine ulaşması ile arama kurtarma işlemleri başlatıldı. AHBAP Derneği’ de tüm ekipleri ile yardımlara dahil oluyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da hissedildi. Çok sayıda vatandaşımınız sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yanı sıra, çok sayıda da yaralı olduğu bildirildi. Arama kurtarma çalışmaları, depremin etkili olduğu tüm illerimizde devam ediyor.

‘ŞARJINI MUHAFA ET’

Yaşanan deprem sonrası enkaz altında kalan bir vatandaş, AHBAP Derneği’nin de kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent’e Twitter’dan ulaştı. Enkaz altındaki fotoğrafını paylaşan Aysel; ‘’Beni kurtarın’’ notunu Haluk Levent’e iletti. Paylaşımı hemen gören Haluk Levent ise, ‘’Sevgili Aysel! Şarjını muhafaza et Ahbap Hatay yolda’’ cümleleri ile Tweet’i yanıtladı.

YARDIMLARI KOORDİNELİ GÖNDERİN

AHBAP Derneği’nin kurucusu olan Haluk Levent, gönderilecek yardımlar için takipçilerini uyardı. Depremden etkilenen bölgelere de gideceğini açıklayan Haluk Levent, yaptığı uyarıda; ‘’Tüm şehirler deprem bölgesine geri desteğe çağrıldı. Ayrıca Ahbap arama kurtarma yola koyuldu. Ben de başkanları olarak bölgeye gidiyorum. Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden 'şu kadar kamyon yollayalım, şuraya şunu yollayalım' gibi tweetler gördüm. Yapmayın, etmeyin, çalışmalar felç oluyor sonra’’ ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT DEPREM BÖLGELERİNE GİDİYOR

AHBAP Derneği’nin de kurucusu olan Haluk Levent, yaptığı yardımlar ile toplum tarafından büyük ilgi görüyor. Yaşanan depremin ardından ekipleri ile deprem bölgesine gittiğini açıklayan Haluk Levent, ekipleri ile arama kurtarma görevlerinde yer alacak.