Araç sahipleri dikkat! Benzine ikinci zam yolda: Depolarınızı doldurun!

Araç sahipleri dikkat! Benzine ikinci zam yolda: Depolarınızı doldurun!
Benzin fiyatlarında son dakika duyurusu yapıldı. Araç sahibi vatandaşlar gece yarısına kadar depoların doldurmasa eğer çok üzülecek. Benzine bu gece itibariyle büyük zam uygulanacak. Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler haberimizin devamında sizlerle...

Son zamanlarda yaşanan Brent petrollerinde yaşanan hareketlilik akaryakıt üzerindeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. En son 77 kuruş zam uygulanan benzine yine zam uygulanacağı haberi akaryakıt fiyatlarının yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Araç sahipleri tarafından merak edilen akaryakıt fiyatlarında son dakika uyarısı yapıldı.

Bu gece benzine büyük zam uygulanacak

Son zamanlarda yaşanan döviz ve Brent petrollerinde yaşanan hareketlilik akaryakıt üzerindeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. En son 77 kuruş zam uygulaması ile birlikte üzülen vatandaşlara, benzine yine zam uygulanacağı haberi verildi. Benzin fiyatlarına art arda iki zam uygulanması ile birlikte akaryakıt fiyatları yeniden gündeme oldu. Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatlarında son dakika uyarısı yapıldı. Bu gece olmadan depolarınızı doldurmanızda yarar var.

En son 77 kuruş zam uygulanan benzine bu gece yarısından sonra 75 kuruş yeni zam gelmesi bekleniyor. Bu gece yarısı itibariyle uygulanacak zamdan sonra benzin fiyatlarında değişkenlik olurken, Motorin ve LPG fiyatlarında ise yaşanacak henüz belirli bir değişiklik yok.

Zamdan sonra benzin ne kadar olacak?

 Benzin fiyatlarına uygulanan üst üste iki zam akaryakıt fiyatları yeniden gündeme olurken, Motorin ve LPG’ye zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. Benzine bu gece yarısından uygulanacak zam ile birlikte oluşacak değişiklik il bazında şu şekilde olacak;

  • İstanbul’da Benzinin Litre Fiyatı 21,32 TL’ye yükselecekken, İstanbul’da Motorin Fiyatı 19,34 TL’den satışa sunulacak.
  • İzmir’de Benzinin Litre Fiyatı yaşan zam ile birlikte 21,66 TL’ye yükselecekken, İzmir’de Motorin fiyatı 19,80 TL satılmaya devam edecek.
  • Ankara’da Benzinin Litre Fiyatı 21,67 TL’ye yükselecekken Ankara’da Motorin Fiyatı; 19,70 TL’den işlem görmeye devam edecek.

Burada belirtilen fiyatlar il, ilçe ve bayilere göre değişkenlik gösterebilmektedir.