Akaryakıt fiyatlarında son durum! Güncel benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Akaryakıt fiyatlarında son durum! Güncel benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?
Petrol piyasasındaki hareketlilik devam ederken benzin ve motorin fiyatlarına da yansımaları görülüyor. 10 Mayıs zammından sonra benzinin litre fiyatı 20 TL olurken motorinin litre bazındaki fiyatı 19 TL civarlarında satışa sunuluyor. Peki benzin, motorin, LPG güncel fiyatları ne durumda?

Kısa süre önce akaryakıt fiyatlarına gelen zammın ardından güncel fiyatları merak edilmeye başlandı. Özellikle de motorin ve benzinin şu anki fiyatının ne kadar arttığı ve net fiyatı araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları ile ilgili bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Güncel brent petrolün fiyatı ne kadar?

Son gelişmeler ışığında, enerji piyasaları dünya genelinde hareketli bir dönemden geçiyor. Güncel olarak Brent petrolün fiyatı merak ediliyor ve bu konuda ciddi bir talep söz konusu. Güncel olarak 73.97 dolardan alıcı bulan brent petrolün önceki kapanış fiyatı 74.17 dolardı.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de güncel akaryakıt fiyatları

İstanbul’daki akaryakıt fiyatları Anadolu ve Avrupa yakasına göre farklılık göstermektedir. İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı güncel olarak 19,76 TL iken motorinin litre fiyatı 18,57 TL'dir. LPG'nin litre fiyatı ise 10,99 TL'dir. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzinin güncel fiyatı litre bazında 19,81 TL iken motorinin litre fiyatı 18,58 TL'dir. LPG litre fiyatı ise 10,99 TL olarak belirlenmiştir.

Ankara'da benzinin litre fiyatı 20,18 TL ile iken motorinin litre fiyatı 18,95 TL'dir. LPG litre fiyatı ise başkentte 11,03 TL olarak belirlenmiştir.  İzmir'de güncel benzinin litre fiyatı 20,18 TL'dir. Motorinin litre fiyatı ise 19,02 TL'dir. LPG litre fiyatı 10,81 TL olarak belirlenmiştir.