• Haberler
  • Ekonomi
  • Grup toplantısında memur ve emekli maaşı zammı açıklaması yapıldı! Refah payı artacak, yaşam kalitesi yükselecek

Grup toplantısında memur ve emekli maaşı zammı açıklaması yapıldı! Refah payı artacak, yaşam kalitesi yükselecek

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli maaş zammı hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamalarında refah payının artacağı ve yaşam kalitersinin yükseleceği zammı desteklediğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. MHP Lideri Bahçeli burada maaş zammı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamalarında Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin emeklilerimizin memurlarımızın ve toplumun her kesiminin döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları maaş zammını desteklediğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geride kalan iki seçimde de güçlenerek çıktığını belirten Devlet Bahçeli zalimlerin gizli ajandasına hizmetkarlık yapanlar akıntıya karşı kürek çekmiş ve sandığın dibini boylamaktan kurtulamadığını vurguladı.

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI 

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları ise şöyle oldu:

"- Türk milliyetçiliğinin entelektüel sermayesini talan ve yağma peşine düşenler çil yavrusu gibi dağılmaya mahkumdur.

- Kılıçdaroğlu'nu defalarca uyardım. Güvenme dostuna zaman doldurur postuna dedim. CHP üzerinden 40'a yakın milletvekilini kapan, doğruca kendi evine gitti. CHP'nin önünden rastlantıyla geçene cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vadedildi. Bakınız birkaç gün önce Ankara'yı sel götürdü mazgallar tıkandı, araçlar sular altında kaldı. Vatandaşlarımız mağdur oldu. Her yer göle dönüştü ama CHP'li belediye başkanı meydan meydan dolaşarak asıl görevini unutmuş, şehrini yüzüstü bırakmıştır.

- Cumhuriyet'in 100'üncü yıldönümünde 100 maddelik anayasa teklif metnimiz de çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür.

ZAM DEĞERLENDİRMESİ

- Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin emeklilerimizin memurlarımızın ve toplumun her kesiminin döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları ücret ve maaş seviyelerine çıkarılmalarını destekliyorum."

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!