• Haberler
  • Gündem
  • Genç Parti yeni seçim vaatlerini açıkladı! Herkese 10 bin Euro vatandaşlık parası verilecek

Genç Parti yeni seçim vaatlerini açıkladı! Herkese 10 bin Euro vatandaşlık parası verilecek

Genç Parti yeni seçim vaatlerini açıkladı. Vatandaşlık parası olarak her 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlara 10 bin Euro vereceğini vaat etti. Konuya ilişkin açıklama Genç Parti İzmir 1. Bölge 1'inci Sıradan Milletvekili Adayı Avukat Metin Altmışkara'dan geldi.

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için yeni vaatlerini açıkladı. Her 18 yaşını doldurmuş her Türkiye Vatandaşına 10 bin Euro verileceğini duyuran Cem Uzan, bunun haricinde 4 farklı daha vaat verdi.

Partinin seçim vaatleri hakkında genel bilgilendirmelerde bulunan Genç Parti İzmir 1. Bölge 1’inci Sıradan Milletvekili Adayı olan Avukat Metin Altmışkara, her bir birey için 10 Bin Euro para verileceğini ve buna ekstra olarak tüm emekli, işçi ve memur maaşlarının Euro kuruna göre endeksleneceğini söyledi.

Genç Parti Parti sözcüsü Altmışkara, şu açıklamalarda bulundu;

1 – VATANDAŞLIK PARASI

18 yaşını doldurmuş, doğuştan Türk Vatandaşı her kimse 10.000 EURO VATANDAŞLIK PARASI alacak. Bu para Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim 2023 tarihinde vatandaşlar tarafından açılacak banka hesaplarına yatırılacak. Bu 4 kişilik bir aile için 40.000 EURO yani yaklaşık 800.000,00 TL demektir. Türk Vatandaşlarının HAYALLERİNİ VE HAYATLARINI gerçekleştirecek bir paradır.

Bunun için 640 Milyar EURO kaynak ayrılmıştır.

2 – DEPREM MAĞDURLARI

200 Milyar EURO ile 11 ilimizi vuran Dünyanın en büyük deprem felaketinin yaraları sarılacak ve Dünya standartlarında müstakil, depreme dayanıklı binalar inşa edilecek. Çok katlı binalara son verilecek.

3 - ASGARİ ÜCRET, EMEKLİ MAAŞI, GENEL AF, ÖTV

Asgari Ücret ve Emekli Maaşı EURO endeksli olacak.

Asgari Ücret 1000 EURO olacak.

En düşük Emekli Maaşı 1000 EURO olacak.

İşsizlik maaşı, Emekli Maaşı, Asgari Ücret EURO’ ya endeksli olacak ve 3 ayda bir otomatik kur ayarlamasından geçecek.

Genel Af: Cinayet, Cinsel Suçlar ve Kadına Şiddet haricindeki tüm suçlara Genel Af gelecek. Düşünce suçları diye bir suç tarifi kalmayacak. Terör, çete, casusluk gibi genel kavramlar ile suçlamalara son verilecek. İddianamesiz tutuklama olmayacak.

İçkide ÖTV kalkacak.

4 - BENİM ÇİFTÇİM, BENİM KÖYLÜM

100 Milyar EURO ile Türk tarımını, hayvancılığını, çiftçimizi, köylümüzü, insanlarımızı ayağa kaldıracağız. Tarım ile uğraşan çiftçi ve köylümüzü destekleyeceğiz.

Benim Çiftçim Benim Köylüm, 20 sene seni adam yerine koymadılar. Bu nedenle UKRAYNA’ dan Buğday ve Ayçiçek yağı almak zorunda kaldık. GENÇ PARTİ Tarım ve Hayvancılığı ayağa kaldıracak. Çiftçi’ ye ve Köylü’ ye 100 Milyar EURO destek verilecek.

5 - HITECH (ANGEL INDESTER- MELEK YATIRIMCI)(YÜKSEK TEKNOLOJİ YATIRIMLARI)

100 Milyar EURO ile Türkiye’ nin gençlerinin önümüzdeki yüzyılda Türkiye’ yi yeniden inşa etmeleri için kaynak ayrılacak.

Türkiye’ ye ilk özel televizyonu getiren, cep telefonunu getiren, devasa barajlar yapan GENÇ PARTİ Kurucu Genel Başkanı CEM UZAN, HITECH (ANGEL INVESTORS Melek Yatırımcılar), YÜKSEK TEKNOLOJİ müjdesi veriyor. Yüksek Teknoloji yatırımı demek; ROBOTX, SILICONCHIPS, AI (ARTİFİCİAL İNTELLİGENCE) YAPAY ZEKÂ, SOLOR PANELS, GÜNEŞ PANELLERİ, YÜKSEK DAYANIKLI PİLLER gibi şu anda dünyada gelişen teknolojiler için, Türkiye’ nin gençlerinin geleceğini inşaa etmek için, HITECH’ e 100 Milyar EURO yatırım ayırdık.

Bu projeler için toplamda 1 Trilyon Dolar kaynak ayrıldı ve bu paranın kaynağı ve yeri hazır.

 

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!