Ziraat Bankası’ndan 2 bin TL hediye! Şartlar duyuruldu!

Ziraat Bankası’ndan 2 bin TL hediye! Şartlar duyuruldu!
Ziraat Bankası müşterilerinin hayatlarında yer edinmeye devam ediyor. Yapılan yeni kampanya dahilinde toplamda 2000 TL hediyenin sahibi olabilirsiniz. Bu paranın sahibi olmak için bankanın sizden istediği bazı küçük şartlar bulunmaktadır.

Ziraat Bankası müşterileri için her gün yeni bir kampanya haberi yayınlamaya devam ediyor. Bu habere göre 2000 TL nakit bir anda hesabınıza geçebilecek. Bu mükemmel kampanyadan faydalanmayı kim istemez ki dediğinizi duyar gibiyiz. İşte bu yüzden Ziraat Bankası kampanyaya dahil tüm detayları tek tek açıkladı. Şimdi haberimizde bu detaylar sizlerle olacak.

Ziraat 2000 TL kampanyası nedir?

Ziraat Bankası müşterileri için 2000 TL’ye kadar nakit kampanyası başlattı. Bu kampanyadan faydalanmak için bazı önemli şartlar da duyuruldu bunun yanında kampanya içeriğinde ise Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Tatilsepeti sitesinden tek seferde yapılacak 7.500 TL  ile 12.499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 1.250 TL ya da 20.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira verileceği resmi olarak duyuruldu.

Kampanya şartları nelerdir?

Ziraat Bankası 2000 TL kampanyasından faydalanmak için gerekli bazı şartlar bulunmaktadır. Buna göre belirlenen şartlar şu şekildedir;

  • Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart internet sitesinden ve SMS kanallarından da katılım sağlanılmaktadır.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757 ‘ye SMS gönderilmesi şarttır.
  • Kampanyaya katılımlar alışverişten önce yapılmalıdır. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanyadan Bankkart lira kazanılabilmek için alışverişlerin de Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
  • Kampanya dahilinde kazanılmış olan Bankkart liralar 10 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek olup, kullanılmayan Bankkart liralar 17 Mayıs 2023 tarihinde geri alınmaktadır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanılmaktadır.