Ziraat Bankası yeni kampanya haberini duyurdu! 250 TL hediye edilecek

Ziraat Bankası yeni kampanya haberini duyurdu! 250 TL hediye edilecek
2023 yılıyla birlikte banka kampanya haberleri de gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası da şubat ayına özel 250 TL hediye edeceğini duyurdu. Banka kampanya katılım şartlarını ve kampanya detaylarını da vatandaşlarla paylaştı.

Ziraat Bankası şubat ayıyla birlikte yeni kampanyasını duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden kampanya koşullarını ve kampanya detaylarını paylaştı. Toplamda 250 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Ziraat Bankası 250 TL hediye kampanyası

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Şubat ayıyla birlikte 250 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. “Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira!” kampanya kapsamında “Bankkart’ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Katılım koşullarını duyurdu!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanya katılım koşullarını açıkladı. Açıklamada;

Kampanyanın şubat ayına özel olduğunu belirterek, 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi. Ziraat Bankası, kampanyasına Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SUBAT250 yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabilir.

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilirken, kampanya süresince Bankkart’ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerinde tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, toplamda da 250 TL Bankkart Lira kazanabilecekleri kaydedildi.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği ve harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.
Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemlerin peşin ya da taksitli yapılabilecek ve aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edileceği belirtildi.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 TL olarak belirtildi.