Ziraat Bankası son dakika duyurdu: Sadece 3 gününüz kaldı! Banka müşterilerine 1000 TL ödeme

Ziraat Bankası son dakika duyurdu: Sadece 3 gününüz kaldı! Banka müşterilerine 1000 TL ödeme
Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından önemli bir açıklama geldi. Banka müşterilerine 1000 TL'ye kadar ödeme yapılabileceği belirtildi. Sadece 3 gününüz kaldı. 1000 TL ödemenin detayları ve merak edilenler haberimizde!

Ziraat Bankası bankkart sahiplerine güzel haber geldi. Yapılan açıklamada 9 Haziran tarihine kadar kartlara para hediye edileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada müşterilere ekonomik açıdan destek vermek için özel promosyon ödemesinin düzenlendiği ifade edildi.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

Banka, yaptığı açıklamasında çeşitli indirimleri sunmaya devam ettiğini belirtti. İndirimli alışverişler yaparak geri ödeme almaya hak kazanan müşteriler için son bir kampanyanın detayı aktarıldı. Yapılan açıklamada tatil planı yapanlara tek seferde Tatil Sepeti’nden yapılacak 10 bin TL ile 19.999 TL arasındaki alışverişler için 500 TL, 20 bin TL ve üzerindeki peşin ya da taksitli alışverişler için Bin TL hediye edileceğini ifade etti.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden kampanya detaylarını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanya, 15 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanallarından başvuru yapılmalıdır.

Kampanyaya katılmayan müşteriler fırsatlardan yararlanamaz. Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerle Bankkart Lira kazanılabilir.

9 HAZİRAN’DA YÜKLEMELER YAPILACAK

Kazanılan Bankkart Liralar, 09 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan Liralar 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır. Her müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilir ve maksimum ödül miktarı 1.000 Türk Lirasıdır.

Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

BU UYGULAMADA GEÇERLİ DEĞİL

İptal veya iade edilen işlemlerde verilen Bankkart Liralar geri alınır. Kampanya, Varınca para uygulamasında geçerli değildir. Ön ödemeli rezervasyonlar kampanyaya dahil edilirken, yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri kampanya kapsamında değildir.

Daha fazla bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi kanallarından bilgi alınabilir. Kampanya süresince başvuruları yaparak müşteriler ekonomik alışverişin ve Bankkart Lira kazanmanın keyfini çıkarabilirler.