Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! Kart sahiplerine veriliyor: Yarın 23:59'a kadar başvuru yapın

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! Kart sahiplerine veriliyor: Yarın 23:59'a kadar başvuru yapın
Ziraat Bankası tarafından bir kampanya başlatılmıştı. Bu kampanya kapsamında katılanlara hediye edileceği ve kampanyanın yarın sona ereceği ifade edildi.

Banka tarafından yapılan duyuruda 1 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı. Söz konusu duyuruda Bankkart'ınız ile ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verilecğei belirtilerek kampanya 1 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil uygulamamızdan veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.

HEDİYE EDİLECEK

Yapılan duyurunun devamında e-ticaret işlemlerinin dahil olmadığı aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edileceği belirtilerek işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerektiği vurgulandı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleneceği belirtilerek Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacağı Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanya hakkında yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.