Ziraat Bankası kartı olanlar 30 Nisan'a kadar başvursun! Detaylar açıklandı: Hediye edilecek

Ziraat Bankası kartı olanlar 30 Nisan'a kadar başvursun! Detaylar açıklandı: Hediye edilecek
Ziraat Bankası tarafından yeni bir akmapnay başlatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında 30 Nisan'a kadar başvuranlara hediye edileceği bildirildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart'a özel Hepsiburada Seyahat'te 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulduğu ifade edildi. Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile hepsiburadaseyahat.com'dan tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri uçak bileti alışverişinize 100 TL Bankkart Lira verileceği belirtilen duyuruda kampanyanın 15 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu ifade edildi.

SMS GÖNDERİLECEK 

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlanabildiği belirtilerek SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan HBSEYAHAT yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz. SMS gönderimlerinin ücretsiz olduğu ifade edildi.

BANKKART LİRA HEDİYE EDİLECEK

Ziraat Bankasından yapılan duyuruda Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiği Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı belirtilen duyuruda Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği ifade edildi.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 10 Mayıs 2023 tarihinde müşterinin kartına yükleneceği vurgulanan duyuruda Bankkart Liraların son kullanım tarihi 31 Mayıs 2023'tür. Kullanılmayan Bankkart Liralar 1 Haziran 2023 tarihinde geri alınacağı paylaşıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere faydalanabilecek olup, bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kartları ile yapılan işlemler dahildir.

Bankkart Business , ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.