Ziraat Bankası başvuru yapanlara 300 TL ödeme yapıyor! Şartlar belli oldu

Ziraat Bankası başvuru yapanlara 300 TL ödeme yapıyor! Şartlar belli oldu
Ramazan ayına sayılı günler kala, Ziraat Bankasından yeni kampanya duyurusu geldi. Ramazan ayı boyunca 300 TL ödeme yapılacak. Kampanya şartları ve tüm detaylar işte sizlerle...

Ziraat Bankası, kampanya şartlarını yerine getiren herkese ödeme yapacak. Ziraat Bankası, 300 TL’lik ödemeleri hesaplara yatırmaya başladı bile... Peki, kampanya detayları nelerdir? Başvuru tarihleri ne zaman?

Ziraat Bankası yeni kampanya detayları

 Bankalar tarafından tasarlanan kampanya haberleri gündemden düşmüyor. Kampanya üstüne kampanya yapan banka sayısı günbegün artmaya devam ediyor. Bankaların kendi aralarındaki bu yarış vatandaşı oldukça mutlu etti. Birde üstüne yaklaşan Ramazan ayına özel kampanyalar yapılması vatandaşın yüzünü oldukça güldürdü. Ramazan ayına girmemize sayılı günler kala, bankaların yapmış olduğu kampanyalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başladı.

Söz konusu olan kampanya ile ilgili şartlar tek tek açıklandı. Ziraat Bankası kampanya şartlarını yerine getiren her müşterisine Ramazan ayı boyunca 300 TL ödeme yapacağını duyurdu. Banka son dönemlerde yapmış olduğu çok sayıda kampanyası ile müşterilerini memnun eden bankalar arasında yerini aldı. Banka sunduğu avantajlara bir yenisini dahil ederek Ramazan ayına özel de bir kampanya başlattı.

Yeni kampanya ile ilgili bilgiler

 Ziraat Bankası söz konusu kampanya doğrultusunda market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişlerinde geçerli 300 TL ödeme yapılacağını duyurdu.  Ziraat Bankası, kampanyaya katılım şartlarını açıkladı. Ziraat Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre kampanya şartları şu şekilde;  Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde gerçekleşecek olan 300 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL toplamda ise 300 TL değerinde Bankkart Lira hediye edeceğinin bilgisi verildi.

Kampanya 17 Mart ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacağının önemini vurguladı. Ziraat Bankası önemli bir açıklama daha yaptı kampanyaya alışveriş yapmadan önce katılımı sağlanması zorunlu olduğunu vurguladı. Kampanyaya Bankkart Mobil, Bankkart internet sitesi katılım sağlanabileceği gibi ‘RAMAZAN’ yazıp 4757’ye kısa mesaj göndererekten de katılım sağlayabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra söz konusu kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.