Ziraat Bankası Bankkartı olanlar dikkat! Az önce duyuruldu

Ziraat Bankası Bankkartı olanlar dikkat! Az önce duyuruldu
Ziraat Bankası, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Ziraat Bankası Bankkart sahipleri 7500 TL’ye varan Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya süresi 31 Mayıs'ta sona erecek.

Kampanya, Touristica’da yapılacak alışverişleri kapsamaktadır. Bankkart sahipleri, Touristica’dan tek seferde yapacakları 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 2.500 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerde 5.000 TL ve 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecekler.

Katılım ve Koşullar

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılım sağlamak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuru yapılabilir. SMS ile katılım için, kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazarak 4757’ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart Lira Kullanımı

Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar, 13 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir ve alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar bu Liralar ile ödeyebilirsiniz.

Ek Bilgiler ve Sınırlamalar

Kampanya kapsamında bir müşteri, yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Bireysel ve ticari kartlar için geçerli olan yurt içi azami taksit sayısı, yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilir. Yurt dışına yönelik harcamalarda taksitlendirme yapılamamaktadır.

Kampanya Sonrası İptal ve İade Durumları

Kampanyadan yararlanılan işlemlerin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.