Yardım paraları hesaplara yatacak! Ödeme tarihi belli oldu

Yardım paraları hesaplara yatacak! Ödeme tarihi belli oldu
Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği destek ödemeleriyle ilgili önemli bir duyuru geldi.

Bakan Yumaklı, ödemelerin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olanların ödemelerinin 17 Mayıs saat 18.00'den sonra yapılacağı belirtildi.

Ödemeler Hesaplara Yatıyor: Çiftçilerin Sevindirici Haberi!

Çiftçilerin hesaplarına tarımsal destek ödemelerinin yapılacağı duyuruldu. Bakan Yumaklı tarafından yapılan açıklamada, bugün saat 18.00'den sonra TC kimlik numarasının sonu 0, 2, 4 olanların ödemelerinin gerçekleşeceği belirtildi. Diğer yandan, TC kimlik numarasının sonu 6 ve 8 olan vatandaşların ödemelerinin ise 17 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği açıklandı. Bakan Yumaklı, toplamda 944 milyon 907 TL'nin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı Duyurdu: Ödemeler Başladı!

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Yumaklı, destek ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Yumaklı, "Toplamda 944 milyon 907 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." şeklinde konuştu. Bu gelişme, çiftçiler arasında memnuniyetle karşılandı ve destek ödemelerinin zamanında yapılması sevinçle karşılandı.