Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası! 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor!

Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası! 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor!
Emekli promosyon kampanyaları kapsamında bankalardan da peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor. Emeklilerin yakından takip ettiği promosyon kampanya tutarları da maaşa göre farklılık gösteriyor. Kampanya kapsamında şartlar da açıklandı.

Özel ve kamu bankaları arasındaki promosyon yarışı devam ederken, Yapı Kredi’den de emekli promosyon kampanyası haberi geldi. 2023 Mart ayına özel emekli promosyon kampanyası tutarları paylaşıldı. Peki, kampanya şartları nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası!

2023 Mart ayıyla birlikte bankalardan emekli promosyon kampanyaları da gelmeye devam ediyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara emekli promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli vatandaşların maaşına göre değişen promosyon tutarları, maaş arttıkça yükseliyor. Yapı Kredi’de de emekli promosyon tutarlarını açıkladı. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası tutarları ne kadar?

Yapı Kredi emekli promosyon tutarları!

Yapı Kredi’nin yaptığı açıklamaya göre, emekli aylığını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara 4 bin 500 TL’den başlayan ve maaş yükseldikçe 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır. Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde emekli promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler bulunmaktadır. Emekli promosyon kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların Yapı Kredi resmi işlem kanallarından maaş taşıma işlemi ve promosyon kampanyası başvurusu yapmaları gerekir.

3 bin 500 TL altında maaş alan vatandaşlara; 4 bin 500 TL

3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında maaş alan vatandaşlara; 5 bin 250 TL

7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alan vatandaşlara; 6 bin 750 TL

10 bin TL üzerinde maaş alan vatandaşlara 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.