Yapı Kredi emekli maaş promosyon ücretleri güncellendi! İlave 500 TL ödeme

Yapı Kredi emekli maaş promosyon ücretleri güncellendi! İlave 500 TL ödeme
2023 yılıyla birlikte emekli maaş promosyon ücretleri de güncellendi. Milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alan promosyon kampanyaları ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Yapı Kredi de emekli promosyon ücretlerini açıkladı.

Emeklilere verilen promosyon ücretleri ile ilgili bankalar promosyon yarışına girerken, emekliler de promosyon kampanyalarını araştırmaya başladı. Yapı Kredi de emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Peki, Yapı Kredi promosyon ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar…

Yapı Kredi promosyon ücretleri

2022 yılında bankalar arasındaki promosyon rekabeti devam ederken 2023 yılıyla da promosyon kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. Özel ve kamu bankaları arasındaki yarışla birlikte emekli promosyon ücretleri de güncellendi. Milyonlarca emekli bankaların promosyon kampanyalarını araştırırken, yüksek ödeme yapan bankalar da tercih edilenler arasında bulunuyor. Emekliler 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alma sözü vererek emekli promosyon ödemelerinden yararlanabiliyorlar. 

Yapı Kredi emekli maaş promosyon ücretlerine kadar?

Yapı Kredi emekli maaş promosyon ücretleri;

  • 3 bin 499 TL’ye kadar maaş alanlara 4 bin 200 TL
  • 3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL arasında 4 bin 900 TL
  • 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında maaş alanlara 6 bin 300 TL
  • 10 bin TL üzerinde maaş alanlara 7 bin TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

İlk defa kredi kartı alan ya da promosyon başvuru tarihinden önce 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmayan müşteriler; kampanya başlangıç tarihi itibarıyla 28.02.2023 tarihine kadar yapılan toplam 500 TL harcama sonrasında ilave 300 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.