Yakınını o bankaya davet edenlere 1.000 TL hediye edilecek: 30 Haziran'a kadar süreniz var: Kartlarınıza yatırılacak

Yakınını o bankaya davet edenlere 1.000 TL hediye edilecek: 30 Haziran'a kadar süreniz var: Kartlarınıza yatırılacak
Banka tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. 30 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yakınlarını davet edenlere 1.000 TL hediye edileceği bildirildi.

Garanti BBVA tarafından yapılan kampanya duyurusunda 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil'den müşteri olmaya davet edin, hem siz hem yakınınız 250'şer TL bonus kazanın. Her müşteri olan yakınınız için 250 TL, toplamda 1.000 TL'ye varan bonus kazanılabileceği belirtildi. Ayrıca banka tarafından yapılan duyuruda davet ettiğiniz yakınınız müşteri olduktan sonra yakınlarını davet ederek 1.000 TL'ye varan bonus daha kazanabilecekleri ifade edildi.

KATILANLAR 1.000 TL HEDİYE ALACAK

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşterilerimiz Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilecekleri belirtilen duyurunun devamında “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilecekleri ifade edildi.

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edebileceği belirtilen duyurunun devamında Davet edilen kişiler, mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilecekleri aktarıldı.

Davet eden Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi müşterilerimiz, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülüne hak kazanacağı belirtilen duyurunun devamında davet koduyla müşterimiz olan kişiler Bonus kredi kartı veya Paracard alarak 250 TL bonus ödülüne hak kazanacağı ve sonrasında yakınlarını davet ederek kampanya döneminde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan ek bonus kazanabileceği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Ödüle hak kazanmak için:

Davet eden müşterimizin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekmektedir.

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşterilerimiz, bu kartlardan birine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilirler. Ödüle hak kazanabilmeleri için kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekmektedir.

Yakınlarını davet etmek isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle paylaşabilirler.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek ilk defa müşterimiz olur.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar.

Ödüle hak kazanılması için promosyon kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.
Davet eden kişinin yukarıdaki koşulları sağlayarak 250 TL bonusa hak kazanabilmesi için davet edilen kişinin müşteri olma sürecini kod girerek tamamlaması gereklidir.

Yakınının davetiyle müşteri olan kişinin 250 TL bonus kazanması için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olması gerekmektedir.

16 – 31 Mayıs tarihlerinde ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 30 Haziran’a kadar yapılacaktır.
1 – 30 Haziran tarihlerinde ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 31 Temmuz’a kadar yapılacaktır.

Kampanya Detayları:

Davet eden müşterilerimizin Bonus kredi kartı veya Paracard’ından herhangi biri yoksa, kampanya tarihleri içerisinde Bonus karta başvurup onay alır veya Paracard edinirlerse kampanyaya belirtilen süreçler dahilinde katılabilirler.

Yakınını davet eden müşteriler için davet adedi sınırsızdır. Ancak davet edilen ve mobilden müşterimiz olup davet kodunu giren en fazla 4 yeni Garanti BBVA’lı yakını üzerinden ödül kazanabilecektir. Birden fazla giriş yapan yakınları üzerinden herhangi bir ödül kazanımı olmayacaktır.

Kazanılabilecek toplam ödül tutarı davet eden mevcut müşterimiz için 1.000 TL bonustur.

Yakınının davetiyle müşteri olan kişiler, Bonus kredi kartı veya Paracard temin ettikten sonra 250 TL bonusa hak kazanırlar. Sonrasında yakınlarını davet ederek kampanyaya “davet eden” olarak katılım sağlayabilir, ek 1.000 TL daha bonus kazanarak toplam kazanımlarını 1.250 TL’ye kadar çıkarabilirler.

Yakınını davet etmek isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil üzerinden ‘Arkadaşını Davet Et’ butonu ile kendilerine özel üretilen promosyon kodunu ilgili platformlardan (Facebook, Twitter vb.) veya uygulamadan (SMS, Whatsapp, Facebook, Twitter vb.) kolaylıkla paylaşabilir.

Davet et kazan kampanyası, Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli değildir.

Davet et kazan kampanyası diğer promosyon kodu içeren kampanyalarla birleştirilemez.

Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve şubede devam etmesi durumunda davet eden kişi ödüle hak kazanamaz.

16 Mayıs – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Davet koduyla Garanti BBVA Mobil’den müşteri olma sürecini başlatıp 31 Mayıs 2023 tarihinden sonra kurye süreciyle müşteri olma sürecini tamamlayan müşterilerin, davet kodunu paylaşan tanıdığına kazandırdıkları bonuslar, 30 Haziran’a kadar hak kazanan müşterilerin kartlarına yüklenecektir.

1 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Davet koduyla Garanti BBVA Mobil’den müşteri olma sürecini başlatıp 30 Haziran 2023 tarihinden sonra kurye süreciyle müşteri olma sürecini tamamlayan müşterilerin, davet kodunu paylaşan tanıdığına kazandırdıkları bonuslar, 31 Temmuz’a kadar hak kazanan müşterilerin kartlarına yüklenecektir.