Vodafone mobil hattı kullananlara müjde verildi! 6 GB internet hediye ediliyor: Sadece başvuranlar alacak

Vodafone mobil hattı kullananlara müjde verildi! 6 GB internet hediye ediliyor: Sadece başvuranlar alacak
Banka tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında katılanlara 6 GB internet hediye edileceği ifade edildi.

Vakıfbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda kampanya kapsamında katılanlara internet hediye edileceği bildirildi. Yapılan duyuruda Kampanya 30.06.2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilerek Vodafone Yanımda kanalından Masterpass’e kayıtlı Mastercard veya Maestro logolu kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kartlar ile otomatik ödeme talimatı veren bireysel aboneler günlük geçerli toplam 6 GB hediye internet kampanyasından yararlanabildiği ifade edildi.

KATILANLARA HEDİYE EDİLECEK

Kullanıcılar otomatik ödeme talimatı verdiğinde tek seferlik bir gün geçerli 2 GB hediye internet kazanacağı ifade edilerek kampanya dönemi içerisinde talimat verdikleri faturanın 2 kez otomatik olarak ödenmesi durumunda ödenen her fatura için bir gün geçerli 2 GB hediye internet kazanacakları ifade edildi.

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda kullanıcıların toplamda maksimum 6 GB hediye internet kazanabileceği belirtilerek Kampanya süresince 200.000 adet bir gün geçerli 2 GB hediye internet verileceği aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyadan sadece bireysel aboneler yararlanabilecektir.

Hediye GB tanımlamaları otomatik olarak yapılacak olup SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Vodafone A.Ş. ve Mastercard kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.