Verilecek tutarlar güncellendi! Tüm emeklileri ilgilendiriyor: Maaşınıza ek para verilecek

Verilecek tutarlar güncellendi! Tüm emeklileri ilgilendiriyor: Maaşınıza ek para verilecek
Türkiye'deki emekliler için bankalar arasındaki rekabet, cazip promosyonlarla sürüyor.

Hangi bankanın en yüksek promosyonu sunduğu ise merak konusu. İşte, Ziraat Bankası, Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING ve Yapı Kredi Bankası'nın emekli promosyon kampanyaları detaylarıyla birlikte...

Türkiye Finans ve ING'den Yüksek Promosyonlar

Türkiye Finans, emeklilere 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunarken, ING ise SGK emeklilerine 10.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.

Türkiye Finans, emeklilere maaşlarına göre değişen tutarlarda promosyon sağlıyor. Ayrıca ING'de otomatik fatura talimatıyla ek promosyon fırsatı bulunuyor.

Türkiye Finans Emekli Promosyonu Detayları

Türkiye Finans, maaşlarını bankaya taşıyan emeklilere 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve ödül imkanı sunuyor. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri için promosyon tutarları ayrı ayrı belirlenmiş durumda.

ING Emekli Promosyon Kampanyası Detayları

ING, maaşını bankaya taşıyan SGK emeklilerine ek koşulsuz 10.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor. Ayrıca otomatik fatura talimatıyla ek nakit promosyon imkanı da mevcut.

Bankaların Emekli Promosyonları

Bankalar, emeklilere özel promosyonlarla müşteri kazanma yarışında. Her bir bankanın sunduğu promosyon tutarları emekliler tarafından dikkatle inceleniyor.