Ve sonunda beklenen müjde geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: 2 ay daha uzatıldı

Ve sonunda beklenen müjde geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: 2 ay daha uzatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde AK Parti il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarına hitap etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında müjdeli haberi verdi ve 2 ay daha uzatıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde katıldığı programda çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında 8 Mayıs'a kadar bu işe sıkı sıkı sarılarak ülkemiz milletimiz üzerinde oynanmak istenen oyunu bozacaklarını belirterek açık ara birinci çıkacaklarından şüphe duymadığını paylaşmıştı.

2 AY DAHA UZATILDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 2 ay daha uzatılmasına karar verildiğine ilişkin müjdeli haberi de paylaştı.

ARA VERMEDEN DEVAM EDİLECEK 

Açıklamalarında "Yeni seçilen ve yeniden seçilen 28. dönem milletvekilerimize tebrklerimi sunuyorum. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak 14 Mayıs'ta dünyaya örnek olacak bir demokrasi sınavı verdik. Seçim koordinasyon merkezlerimiz Cumhur İttifakı ortaklarının katkıylarıyla çalışmalarını hiç ara vermeden yürütecektir." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan en küçük bir rehavete boşluğa meydan vermeyeceklerini ifade etti.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

"Karşımızdakileri görüyorsunuz, seçimi açık ara geri bitirdikleri halde suyu bulandırmak adına her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın."