Vatandaş o ürünü daha rahat alacak! O ürünün fiyatı Ramazan boyunca sabitlendi: İşte yeni fiyatlar

Vatandaş o ürünü daha rahat alacak! O ürünün fiyatı Ramazan boyunca sabitlendi: İşte yeni fiyatlar
Ramazan ayı yaklaşırken çok önemli bir karar alındı ve bazı gıda ürünlerine vatandaşların daha rahat ulaşabilmesi için sabit fiyat uygulaması olacağı bildirildi.

Ramazan ayına az bir süre kala vatandaşlar market alışverişlerine başladığı belirtilerek az önce güzel bir haber duyuruldu. Bu haber az önce İstanbul’dan geldi ve İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği tarafından bir açıklama yapıldı. Bu doğrultuda İstanbul’da Ramazan ayı boyunca et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı alındığı bildirildi.

Ortalama 2140 mağazası olan İstanbul Perder’den açıklama yapıldı ve bu açıklamada Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı alındığı ifade edildi.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Son dönemde kırmızı et fiyatlarındaki olağanüstü artışlara istinaden, Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptığımız çalışmalar sonucunda, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldık.

RAMAZAN SONRASINDA DA DEVAM EDECEK

Bu çerçevede, kasap reyonu olan kampanyaya dahil olan üyelerimizle 20 Mart’tan itibaren, dana kıymalık etin kilogram fiyatını 190 TL’den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL olarak üyelerimize tavsiye fiyatlarından satış yapılması önerilmiştir. Bu uygulamamızı Ramazan ayı sonrasında da devam ettirmeyi planlanmaktayız"